Rydd bort vinteren – gjør plass til våren

Vintersesongen er snart over, og med den følger mye som skal oppbevares. I tillegg til ski- og annet vinterutstyr, er vinteren også sesongen for de store, varme boblejakkene, skjerf, luer, votter, parkdresser, vinterbukser og ikke minst vinterskotøy. Det er med andre ord mye forskjellig som tar plass – plass mange av oss kanskje ikke har. Frykt ikke! Med noen enkle grep kan du enkelt rydde bort vinteren og plassere det du ikke trenger på et minilager frem til neste sesong.

Rengjør og rydd

Vask overtrekkbuksa, og børst av vinterskoene før du legger vekk tøyet for sesongen. La skidressen få en vask i maskinen, og plasser gjerne klærne i egne poser eller esker, som gjør at du får god oversikt over akkurat hva det er du pakker bort. Da er det en enkel sak å finne frem akkurat det du trenger når tiden igjen kommer for det varme tøyet. Det er mye hyggeligere å finne frem tøy til neste sesong, om du bruker litt tid på rengjøring og på å sortere og brette utstyret når du legger det vekk nå.

Betal kun for den plassen du trenger

Det spiller ingen rolle om dere er en storfamilie eller om det kun er samboeren som har et stort hjerte for vintersport med alt påfølgende utstyr – det finnes et minilager som passer alle behov. Hos Second Space betaler du kun for den plassen du faktisk trenger, og kan også justere dette etter hvert som plassbehovet endrer seg. Hos oss opererer vi heller ikke med bindingstid – som gjør det mye enklere for alle.

Enkel tilgang – og avslutning

Med et minilager hos Second Space har du alltid tilgang. Du laster ned en app på din telefon, og har slik kjapp og uproblematisk adgang til lageret året rundt. Du kan på denne måten også enkelt styre tilgang som eventuelt andre skal ha til lagerplassen. Når behovet endrer seg kan du også enkelt avslutte leien, uten skjulte kostnader og omstendige prosesser. Les gjerne mer på våre nettsider, eller ta kontakt om du har spørsmål.

Trenger du et minilager? Grünerløkka, Skøyen, Tromsø, Stavanger, Stabekk og Trondheim er bare noe av stedene du finner Second Space. Finn ditt nærmeste minilager her på nettsiden.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle