Usikker på om minimalisme er noe for deg?

Ryddetrender, kapselgarderobe og gjenbruk. Det er mye fokus på å redusere eget forbruk, optimalisere det vi allerede har og å gjenbruke der vi kan. En kapselgarderobe, for eksempel, bygger på et par basisplagg i garderoben, der plaggenes kvalitet er så god at du kan bruke disse igjen og igjen. Kanskje har du hatt lyst til å prøve dette? Det kan være en gjenkjennelig følelse at tingene og eiendelene våre tar opp både tid og energi. Derfor er det mange som tenker at mindre faktisk gir mer.

Kjøp deg tid og plass

Når du bestemmer deg for at du vil forsøke en mer minimalistisk stil kan det være lett la seg rive litt med. Kanskje donerer du bort to tredjedeler av klesskapet for å lage plass til kapselgarderoben, eller kanskje rydder du ut noen kasser med minner fra barndom som lenge har tatt opp det som oppleves som unødig plass i skapet. Når du først har gitt noe som donasjon, eller solgt det videre, er det vanskelig å ombestemme seg igjen i etterkant. En annen mulighet er å leie et minilager, om så kun for en kort periode, mens du tester ut om den nye minimalistiske livsstilen er like behagelig på tredje måneden.

Livstilendinger kan ta tid

Når du skal gjøre en endring er det ofte forbundet med mye energi og pågangsmot i begynnelsen. Etter hvert som motivasjonen reduseres, kan kanskje også energien og lysten forsvinne litt. Med lagerplass hos Second Space kan du leie akkurat den plassen du trenger, i den perioden som er hensiktsmessig. Du har da litt lenger tid på å ta avgjørelsene, og unngår å ta valg du senere vil angre på. Det kan også være en ypperlig måte å finne ut av om du egentlig trenger alt du eier. Om du ikke drar for å hente det ut av lageret innen seks måneder, eller et år – ja, da er det kanskje tid for å kvitte seg med det?

Er du på utkikk etter minilager? Skøyen, Tromsø, Stavanger, Stabekk og Trondheim er bare noe av stedene du finner Second Space. Finn ditt nærmeste minilager her på nettsiden.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle