Holtet 45

Om Holtet 45

Flott 145 meter langt signalbygg langs E18 ved Lysaker/Strand.

Inkludert i leiearealet er kantine- og sosiale soner, felles resepsjon, topp moderne konferansesenter i 2. etasje, fitnessavdeling med gymsal, trimrom og garderober i underetasjen etc.

I 2014 ble også alle byggets fasiliteter og fellesarealer ferdigstilt. Dette innbefatter blant annet at vi nå tilbyr et nytt kantineområde med uteareal, moderne fitnessavdeling med gymsal og trimrom med nye apparater, samt oppgraderte garderober og dusjer. I tillegg får også leietakere fri tilgang til et moderne og godt teknisk utstyrt konferansesenter i 2. etasje, med flere ulike møterom fra 4 – 100 personer.

Arealenheter fra 377 kvm – 2.000 kvm til kontor, lager eller showroom samt kontor i fellesskap til leie.

Få veiledning for din bedrift

Kontakt oss for å få mer informasjon om våre lagerløsninger for bedrifter. Vi hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for ditt behov.
Meldingen er sendt
Feil. Prøv igjen.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle