Lindeberg - Jerikoveien 20

Om Jerikoveien 20

Sentralt plassert på Lindeberg / Furuset. Eiendommen grenser til E6 og er beliggende utenfor bomringen. Det er ca. 10 min med bil til Oslo sentrum. Kort vei til T-bane.

Jerikoveien 20 er en kombinasjonseiendom med kontorer, lager og forretningslokaler. Eiendommen ligger i et populært næringsområde på Øvre Lindeberg / Furuset.
Det er meget gode profileringsmuligheter mot E6 på eiendommen.
Eiendommen inneholder lokaler for kontor, showroom, lager, og kombinasjon. Lager har lasterampe og kjøreport. Takhøyden i lageret er på ca. 4,20m. Meget god parkeringsdekning

Ledige areal:

926 kvm Lager
2. etg: 177 kvm Kontor / showroom / kombinasjonslokaler
2. etg: 180 kvm Kontor, showroom
3. etg: 185 kvm Kontor
3. etg: 430 kvm Kontor

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle