Terminalgata 10 - Tromsø

Om Terminalgata 10

Terminalgata 10 ligger sentralt i Breivika, rett sør for Circle K. Bygget ligger langs Nord-Norges mest trafikkerte strekning og gir dermed gode profileringsmuligheter. Eiendommen ligger nært UNN, UIT og Siva Innovasjonssenter. Det er god adkomst til bygget med Tverrforbindelsen og tunnelinnsalg i umiddelbar nærhet. Det er også enkel inn- og utkjøring til Stakkevollvegen via rundkjøring.

Kontor:
Hele 2. etasje er tilrettelagt for kontordrift. Her kan det være inntil 30 cellekontorer. Etasjen inneholder både kjøkken/spiserom, møterom, resepsjon og mer.
Totalt ca. 1064 kvm.

Lager/Butikk:
Lager-/butikklokaler på ca. 800 kvm. i 1. etasje med god takhøyde.


Second Space leier også ut minilager i størrelsen 2 - 50 m2 uten bindningstid.


Få veiledning for din bedrift

Kontakt oss for å få mer informasjon om våre lagerløsninger for bedrifter. Vi hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for ditt behov.
Meldingen er sendt
Feil. Prøv igjen.

Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle