Det er enklere enn du tror!

Å pakke ned - oppleves som å pakke opp livet!

Endelig er våren her, en tid mange forbinder med den tradisjonsrike vårrengjøringen. Vårrengjøringen skiller seg ut fra vanlig vasking, i den forstand at den er så omfattende. Her holder det ikke å kun tørke over flatene med en klut – nei, her skal sofaer og senger trekkes frem fra veggene, skuffer og skap skal organiseres, og hele huset skal møysommelig gjennomgås.

1. Lag en liste over hva du skal gjøre

Ved å planlegge og lage en liste over hva som skal gjøres, får du full oversikt over prosessen. Mange synes også det er ekstra motiverende å kunne krysse av punkter på listen etter hvert som de utføres. Det kan også være lurt å rydde et rom av gangen, på den måten kan du unngå å bli umotivert og føle at jobben er for stor.

2. Rydd

En skikkelig vårrengjøring burde alltid starte med en god, gammeldags ryddesjau. Rydd på de stedene du sjelden ellers rydder. Alt i hjemmet ditt burde ha sin egen plass, på den måten unngår man unødvendig rot. Gå gjennom garderobe, bokhylle, skap og skuffer og vurder hva du ønsker å beholde - og hva du med fordel kan bli kvitt. Rydd bort sesongavhengige artikler, som vinterklær, julepynt og sportsutstyr. En vårrengjøring er også en ypperlig mulighet til å ommøblere, og prøve seg frem med forskjellige sammensetninger. Forandring fryder!

3. Støvsug

Når ryddingen er unnagjort, står støvsugingen for tur. Her lønner det seg å bruke god tid og være nøye. Det kan også være lurt å lufte og tørke støv i forkant av støvsugingen. Ta gjerne også ut teppene for lufting og banking.

4. Vask

Etter du har ryddet og støvsugd kan du ta fatt på vaskingen. I motsetning til hva mange tror, trenger du ikke å gå til innkjøp av alskens forskjellige rengjøringsartikler. Her kommer du langt med en mopp, grønnsåpe, tørkepapir, universalspray og mikrofiberkluter. Når solen titter frem blir støv og smuss som har samlet seg opp i løpet av vinteren ekstra synlig, så husk å vaske oppå hyller og skap, og glem for all del ikke vinduene.

Uansett om du er midt i vårrengjøringen eller bare rydder litt, står vi i Second Space klare til å løse dine plassproblemer. Ta kontakt i dag for å finne ut mer om den riktige lagerløsningen for deg.

Gjør plass til livet!

Mer plass!
Noen ganger er den største barrieren å komme i gang! Resten er egentlig ganske enkelt!


Om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler primært for å forbedre og analysere opplevelsen av nettsiden vår og for markedsføringsformål. Fordi vi respekterer personvernsrettighetene dine, kan du velge å ikke akseptere visse typer informasjonskapsler. Klikk på de forskjellige kategorioverskriftene for å finne ut mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på opplevelsen av nettsiden og kan begrense tjenestene vi kan tilby deg.
Les mer.
Lagre mitt valg
Godta alle